Cum să alegi sala potrivită pentru tine – 5 factori de luat în considerare

Motivul principal al unui client de a merge la o sală respectivă sunt beneficiile de client oferite de acea sală.

Și uite așa, alegând sala potrivită pentru tine vei reuși să te ții de obiectivele setate.

Sfatul nostru: alege o sală care e exact așa cum vrei tu să fie! Pare simplu, nu?

Când faci această alegere, ia în considerare toate facilitățile sălii care te interesează. De la beneficiile de client despre care am vorbit mai devreme, la orele în care operează, locație și avantaje bonus – toate acestea pot să îți influențeze considerabil experiența la sală.

Și da, e și mai fain atunci când abonamentul e convenabil, ca să te poți concentra mai mult pe antrenament și mai puțin pe buget.

Uite 5 factori de luat în considerare atunci când îți alegi sala potrivită pentru tine:

  1. PROGRAMUL SĂLII

Între obligațiile de lucru, hobby-uri și familie + luând în calcul că trebuie să ai un somn odihnitor în fiecare seară, există un număr limitat de ore în care poți veni la sală.

Așa că, o sală care deschide târziu și închide devreme, cel mai probabil nu e potrivită pentru tine.

Dar, nu ține cont doar de programul sălii. Când sunt antrenorii personali disponibili? Există anumite părți din sală închise la anumite ore? E important să ai în vedere toate aceste aspecte pentru a-ți plănui programul în mod corespunzător.

La WoW Gym, avem deschis NONSTOP și avem abonamente disponibile atât pe timp de noapte, cât și pe timp de zi, astfel încât orele la care poți veni să te antrenezi depind doar de tine.

În plus, e simplu să-ți faci check-in! Doar scanezi cardul de acces și ai intrat, așa că… nu trebuie să-ți mai bați capul cu cozile sau recepția.

În plus, avem vending machines cu cele mai populare snack-uri și băuturi sportive, astfel încât poți lua liniștit o gustare pre sau post workout, indiferent de ora la care vii la sală.

  1. OPȚIUNILE DE ANTRENAMENT

Fiecare dintre noi abordăm sportul și antrenamentele în mod diferit.

În timp ce unii se motivează și se antrenează cel mai bine pe cont propriu, alții au nevoie de îndrumarea unui profesionist. Pe de altă parte, unii dintre noi iubim energia antrenamentelor de grup, pe când alții nu vrem să avem de aface cu nimeni la sală.

Când îți alegi sala de fitness, este esențial să analizezi opțiunile de antrenament. Dacă ai nevoie de îndrumare din partea unui antrenor personal, găsește o sală care pune preț pe profesionalism și calitate.

La noi la sală, te poți antrena atât singur, cât și alături de unul dintre antrenorii noștri personali, dar avem și clase fitness pentru iubitorii de antrenamente de grup.

Îți punem la dispoziție toate tipurile de antrenament posibile pentru că vrem să ai parte de cea mai bună experiență la antrenamente.

  1. BENEFICIILE DE CLIENT

După cum spuneam și la începutul acestui articol, beneficiile de client ar trebui să facă diferența atunci când alegi o sală de fitness.

Noi punem mare preț pe clienții noștri motiv pentru care am construit sala, așa fel încât să te poți antrena atât indoor, cât și outdoor.

De asemenea, avem studio-uri separate în sală pentru femei și bărbați – pentru antrenamente în intimitate, avem disponibile antrenamente la sacul de box și la bară (pentru doritori și doritoare).

De asemenea, desfășurăm lunar campanii online și în sală – unde fiecare dintre clienți poate să participe, câștigând atât reduceri, planuri de antrenament, cât chiar și abonamente pe viață la WoW Gym.

  1. LOCAȚIA SĂLII

Dacă ai o sală aproape de locul în care locuiești sau lucrezi/înveți denotă că vei merge mai des la sală? Noi credem că da.

Adevărul e că mintea noastră încearcă mereu să aleagă calea mai ușoară, motiv pentru care va încerca să își caute scuze atunci când ceva nu merge conform planului.

Tocmai de aceea, cu cât îți e mai convenabil să ajungi la sală, cu atât vei veni mai des.

WoW Gym e situată la numărul 159, pe Șoseaua Fundeni, fiind aproape de atracțiile principale ale orașului.

E ușor de ajuns la noi, atât pe jos, cât și cu bicicleta, metroul sau mașina și poți evita cu succes orele de vârf și aglomerația, având în vedere că poți veni să te antrenezi când vrei și nu depinzi de un program de funcționare impus de noi.

  1. CALITATEA FACILITĂȚILOR

Când ne referim la acest lucru, ne referim atât la calitatea echipamentelor, cât și la cât este sala de îngrijită. Curățenia contează, temperatura din sală contează, personalul… contează și el.

Înainte să îți faci abonament la sală, roagă personalul să îți facă un tur al sălii, să vezi exact ce are de oferit, cum se prezintă aparatele și cum arată dușurile sau vestiarele.

Există parcare disponibilă? Dacă plănuiești să vii cu mașina, acest aspect este extrem de important, mai ales când vine vorba de București.

Ei bine, noi lucrăm cu aparatură Matrix de ultimă generație și nu trebuie să te îngrijorezi când vine vorba de îngrămădeala în sală – vei avea suficient loc să te desfășori.

Ne alegem cu atenție personalul, deci zâmbetele și profesionalismul vor fi la locul lor, iar pentru problema parcării – avem parcare subterană, astfel încât să fii cât mai eficient când vii la WoW Gym.

Roagă personalul de la recepție să îți facă un tur al sălii și să te ajute în privința oricăror curiozități. Noi suntem aici oricând decizi să-ți duci antrenamentele și experiența de la sală la superlativ.

Te așteptăm cu mare drag!

Bloguri similare

Scroll to Top