Despre clasele noastre – de ce să ni te alături la antrenamentele în grup

Suntem foarte încântați să îți prezentăm într-un final – tot ce trebuie să știi despre clasele noastre de fitness. În acest articol, vom discuta despre toate clasele noastre și despre motivele pentru care ar trebui să le încerci, așa că, haide să-i dăm drumul:

WoW Cycling:

Cycling-ul este o modalitate excelentă de a-ți îmbunătăți sănătatea cardiovasculară și de a arde calorii. În plus, este o modalitate distractivă de a face exerciții fizice, iar în sala noastră de fitness vei găsi toate echipamentele necesare pentru o experiență excelentă de cycling. Pe ritmuri superbe de muzică din toată lumea și cu ajutorul instructorilor noștri care te vor ghida prin toate exercițiile, vei reuși nu doar să obții rezultate excelente, ci să te și distrezi.

Functional Intervals:

Functional Intervals combină exercițiile cardio cu cele de forță, pentru a te ajuta să îți construiești musculatura și să arzi grăsimea. Acest program de antrenament se bazează pe mișcări funcționale care imită activitățile zilnice. Astfel, vei putea să îți îmbunătățești echilibrul, flexibilitatea și puterea, în timp ce te simți bine cu colegii de antrenament.

WoW HIIT:

HIIT (High-Intensity Interval Training) este o formă de antrenament de mare intensitate care te ajută să arzi calorii și să îți construiești musculatura. În cadrul clasei noastre de HIIT, vei lucra alternativ în intervale scurte de timp de mare intensitate și perioade de odihnă. Acest tip de antrenament ajută la creșterea metabolismului, astfel încât să poți arde mai multe calorii și după antrenament.

WoW CORE:

Clasa noastră de CORE te va ajuta să îți dezvoltați musculatura din zona abdominală și a spatelui. O musculatură puternică în aceste zone te poate ajuta să îți îmbunătățești postura și preveni leziunile. Dar nu te îngrijora, vei avea mereu pe cineva alături de tine ca să îți pună ce și cum să faci, astfel încât să poți obține rezultatele dorite în cel mai scurt timp posibil.

LEGS & ABS:

Este o clasă de aerobic ce combină exerciții pentru două grupe musculare – picioarele și abdomenul, ce urmăresc întprirea și definirea mușchilor abdominali și fesieri, tonifierea picioarelor și pierderea în greutate. Acest tip de exerciții contribuie, odată cu tonifierea, la dispariția celulitei și la ameliorarea celulitei. Beneficiile antrenamentului legs & abs: îți îmbunătățește sistemul cardiovascular, ajută la menținerea sănătății articulațiilor, încurajează tonifierea pielii.

Total Body Reset:

Clasa noastră de Total Body Reset este o modalitate excelentă de a-ți antrena întregul corp. Această clasă este concepută pentru a te ajuta să îți dezvolți forța, să îți îmbunătățești flexibilitatea și să îți crești nivelul de energie. Te vom ghida prin exerciții care implică întregul corp, astfel încât să te poți antrena în mod echilibrat și eficient. De asemenea, această clasă te poate ajuta să te relaxezi și să reduceți stresul, datorită exercițiilor de respirație și a stretching-ului.

Power Pump:

Este un antrenament compus din exerciții executate cu ajutorul accesoriilor (bare, stepere, saltele, etc.). Se execută exerciții specifice pentru fiecare grupă musculară. Este o clasă antrenantă  și are ca scop creșterea rezistenței, forței și a tonusului muscular. Datorită numărului mare de repetări efectuate, atât cu greutăţi, cât și cu propria greutate, consumul caloric este unul ridicat. Beneficiile clasei de Power Pump: reducerea țesutului adipos, creșterea rezistenței la efort, creșterea capacității pulmonare, definirea musculaturii, îmbunătățirea sistemului circulator. De asemenea, clasa se adresează atât persoanelor începătoare cât şi celor avansate.

Pilates:

Clasa noastră de Pilates te va ajuta să îți îmbunătățești postura și să îți dezvolți musculatura din zona abdominală, a spatelui și a membrelor inferioare. Acest tip de antrenament se bazează pe mișcări lente și controlate, care implică întregul corp. Această clasă este perfectă pentru cei care doresc să se antreneze într-un mod eficient și să își îmbunătățească aspectul fizic.

Indiferent de nivelul de fitness sau de obiectivele pe care le ai, vei găsi cu siguranță o clasă potrivită pentru tine. Instrustorii noștri sunt calificați și te vor ghida prin toate exercițiile, astfel încât să poți obține cele mai bune rezultate în cel mai scurt timp posibil.

De asemenea, în sala noastră de fitness veți găsi toate echipamentele necesare pentru a te antrena în mod eficient și sigur. Am investit în echipamente de înaltă calitate, astfel încât să poți avea o experiență excelentă de antrenament.

În plus, suntem foarte mândri de atmosfera prietenoasă și de comunitatea WoW pe care am creat-o. Zi de zi facem tot posibilul pentru a te simți confortabil și binevenit în fiecare clasă la care alegi să participi.

În concluzie, dacă ești în căutarea unui mod eficient și distractiv de a te antrena, haide la clasele noastre!

Bloguri similare

Scroll to Top