WoWGym Fundeni

Bun venit la prima locație WoWGym din România!
Pregătiți-vă să experimentați un nou mod de a face exerciții: avantajos, eficient și unitar – totul pentru a ne asigura că fiecare membru se simte inclus și apreciat. Absolut WoW. Misiunea voastră de a vă antrena și a urma un stil de viață sănătos devine misiunea noastră. Veți descoperi că WoWGym vă pune la dispoziție 2000 m2 de spațiu și aparatură modernă pentru antrenamentul pe care îl meritați. Știm cât de important este pentru voi să rămâneți în formă și de aceea, am creat o sală fitness cu adevărat specială, deschisă 24/7 tot anul, unde vă puteți antrena în cele mai optime condiţii

WoWGym este alegerea perfectă dacă dorești să-ți personalizezi sesiunile de antrenament prin prisma nevoilor și obiectivelor pe care ți le setezi. Fie că ești pasionat de fitness, cardio sau orice alt tip de exerciții, WoWGym îti garantează motivația de care ai nevoie pentru un antrenament mai energic, cu rezultate vizibile în cel mai scurt timp. Ne asigurăm că toți membrii noștri beneficiază de cea mai bună experiență alături de o comunitate tânăra și activă. 

Acceptă provocarea și începe prin a introduce acel factor WOW în antrenamentele tale. Lucrează la concentrare, stamină și include WoWGym în rutina ta de antrenament. În modul tău de viață. Suntem deschiși non-stop și mereu pregătiți să te ajutăm să-ți valorifici potențialul.

DESCHISĂ 24/7

Abonament de la 109 RON/lună

*Poți anula oricând fără contract minim. Fără costuri ascunse.

OPȚIUNI WOWMAZING PENTRU VOI

Hai cu noi la WoWGym și practică sportul preferat. E timpul să faci parte dintr-o comunitate incredibilă.
Beneficiază de activitățile și facilitățile care te așteaptă la WoWGym Fundeni. 

[rev_slider alias=”clase-en-1″][/rev_slider]

Scroll to Top