Termeni și condiții SL CONCEPT FITNESS S.A.

Prezentul document reprezinta un contract de adeziune propus de SL CONCEPT FITNESS S.A. si care trebuie sa fie acceptat inainte de comandarea oricarui produs sau serviciu. Orice comanda confirmata de client, prin bifarea casutei de sub Termeni și Condiții si prin apasarea butonului “Sunt de acord” și plata produsului sau a serviciului reprezinta o acceptare din partea clientului a ofertei SL CONCEPT FITNESS S.A, in conditiile stipulate de art 9 din Legea comertului electronic 365/2002. Clickul pe butonul “Sunt de acord” reprezinta o semnatura electronica, conform art.3 pct.10 din Regulamentul UE 910/2014, avand aceeasi valoare cu o semnatura olografa.

Termenii și Condițiile mentionate se referă la Societatea SL CONCEPT FITNESS S.A., cu sediul in Bucuresti, sector 2, Sos. Fundeni, nr. 159, etajul 1 în suprafața de 935 mp și etajul 2 în suprafața de 980 mp, România, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/1077/2020 și având Codul Unic Identificare 42175040.

Acești Termeni și Condiții vor reglementa utilizarea de către dumneavoastră a acestui site, care poate fi accesat la www.wowgym.ro.

Introducere

Anumite date cu caracter personal sunt colectate prin intermediul website-ului SL CONCEPT FITNESS.  Detaliile privind prelucrarea acestor date cu caracter personal sunt disponibile în Politica de Confidențialitate.

1. Definitii

SL CONCEPT FITNESS: SL CONCEPT FITNESS S.A cu sediul in Bucuresti, sector 2, sos. Fundeni, nr. 159, etajul 1 în suprafața de 935 mp. și etajul 2 în suprafața de 980 mp, România, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/1077/2020 și având Codul Unic Identificare 42175040, adresa email: info@wowgym.ro , societate care administreaza www.wowgym.ro.

Produs: orice produs sau serviciu care poate fi achizitionat de un client prin intermediul websiteului sau de la receptia centrelor de fitness.

Client: persoana fizica sau juridica care face o comanda pe site sau de la receptia centrelor de fitness.

Comanda: comanda de achizitionare a unuia sau mai multe produse si/sau servicii afisate in website sau de la receptia centrelor de fitness, realizata de un client.

2. Drepturile de autor

Informatiile publicate pe www.wwgym.ro apartin siteului, detinut de SL Concept Fitness SA. SL Concept Fitness SA este unica companie ce exercita drepturile de proprietate intelectuala asupa continutului siteului precum si a logoului, imaginilor utilizate, denumirilor de servicii, campaniilor, bazei de date, textelor utilizate.Fara aprobarea scrisa a SL Concept Fitness SA, nici un tert nu poate copia partial sau total, adapta sau publica nici o informative ce se regaseste pe www.wwgym.ro

3. Obiectul si acceptarea prezentului contract de vanzare

Prezentul contract este aplicabil tuturor comenzilor realizate prin intermediul site-ului www.wowgym.ro sau de la receptia centrelor de fitness. Clientul se obliga sa ia la cunostinta de aceste conditii inainte de a realiza o comanda. Toate comenzile implica acceptarea tuturor acestor conditiilor de vanzare de catre client. Acceptarea prezentului contract de catre client se face prin parcurgerea Termenilor și Condițiilor și bifarea casutei “Sunt de acord”. SL CONCEPT FITNESS isi rezerva dreptul de a modifica, adăuga și șterge parti din Termenii si Conditii, in orice moment si fara fără un acord prealabil și la discreția noastră. Versiunea aplicabila unei comenzi realizate este aceea in vigoare pe website sau in locatie la momentul la care s-a plasat comanda de catre client.

Verificați și citiți periodic Termenii si Conditiile noastre, pentru a fi la curent cu eventualele modificari.

4. Disponibilitatea produselor afisate

Oferta noastra cu privire la produse si pretul acestora este valabila atata vreme cat este afisata pe website sau la locatie. In cazul unei perioade exprese de valabilitate a unui anumit pret, acest aspect va fi specificat in mod specific pe pagina produsului/abonamentului respectiv.

5. Produsele și serviciile afisate pe website. Limitarea responabilității

Acest website ofera produse și servicii incluzand Healthcare, antrenamente fitness, exercitii, sport si sunt creația și proprietatea SL CONCEPT FITNESS S.A.Trebuie însă să vă informăm că produsele și serviciile sunt destinate pentru oameni sănătoși. În cazul în care aveți probleme de sănătate, deficiențe fizice sau alte probleme care ar putea fi afectate sau agravate prin exercițiu fizic, indiferent de gradul de dificultate, vă recomandăm să apelați la un doctor sau alt medic de specialitate pentru un sfat personalizat. Programele noastre sunt gândite și create ca recomandări generale de îmbunătățire a tonusului și nu pot înlocui diagnostice specializate sau opinii medicale avizate, care se bazează pe consultația individuală a persoanelor. Astfel subliniem faptul că toate informațiile, recomandările, sfaturile și exercițiile propuse nu sunt intenționate ca recomandări medicale și nu pot înlocui recomandări ale unor doctori sau specialiști, ci sunt informații generale pentru un stil de viata sănătos. De asemenea, conținutul alimentar nu este destinat persoanelor care suferă de diverse alergii, intolerante alimentare, etc. Va sfătuim sa va consultați cu doctorul dvs înainte de a face schimbări majore în dieta și stilul dvs de viata. SL CONCEPT FITNESS nu își asumă răspunderea, în nicio situație, pentru nicio daună, pricinuită direct sau indirect suferite ca urmare a folosirii produselor sau serviciilor sale ori a lipsei informațiilor și serviciilor furnizate de site, dacă acestea au fost folosite contrar dispozițiilor și informărilor transmise prin acești termeni și condiții.

6. Pretul

Preturile prezentate includ TVA. Preturile prezentate sunt valabile până la revocarea lor, odată cu delistarea lor de pe website. De asemenea, in cazul in care vorbim despre o campanie promotionala, trebuie sa stiti faptul ca pretul produsului, prezentat online, este valabil doar in perioada specificata. In cazul unei perioade exprese de valabilitate a unui anumit pret, acest aspect va fi specificat pe pagina produsului respectiv. In situatia afisarii unui pret eronat, vom lua toate masurile pentru remedierea erorii cat mai curand posibil. Daca pretul va fi sub 25% din valoarea normala a unui astfel de produs, acesta va fi considerat neserios si derizoriu, conform art 1665 Cod Civil, iar orice comanda facuta pe baza acestui pret va fi anulata.

7. Metode de Plată

• Plata se va face utilizând cardul bancar, prin POS, la casieria de la recepția SL Concept Fitness SA sau online. În cazul în care plata este efectuată prin orice modalitate care presupune o anumită operaţiune de natură bancară (card de debit/credit etc.), plata este considerată valabil efectuată din momentul în care contul bancar al SL Concept Fitness SA este creditat în mod valabil şi fără echivoc cu suma reprezentând contravaloarea obligaţiei de plată.
• În cazul contractelor încheiate online plăţile se pot efectua utilizând card de credit/debit, printr-un serviciu dedicat de plăţi prin internet. SL Concept Fitness SL este operat de serviciul dedicat de plăți prin internet – Netopia Payments, procesator ce va utiliza și reține datele cardului.
• În cazul plăților recurente, Netopia Payments va utiliza și reține datele cardului utilizat pe perioada cât plata recurentă rămâne activă. Momentul facturării va coincide cu expirarea termenului de valabilitate a abonamentului, atâta timp cât plata recurentă nu este dezactivată. În cazul în care se omite dezactivarea plății recurente de către Membru, iar suma este procesată, SL Concept Fitness SA nu va fi făcut răspunzător și nu va returna contravaloarea sumei în cuantum. În cazul imposibilității efectuării plății recurente la termenul scadent, cardul de membru este dezactivat, putand fi activat doar prin achitarea contravalorii abonamentului recurent lunar sau al oricarui alt tip de abonament disponibil in maxim 30 de zile lucratoare. Clientul va fi nevoit să achite contravaloarea unui nou card de membru in situatia in care reactivarea abonamentului recurent este facuta dupa o perioada ce depaseste 30 de zile calendaristice. Plata recurentă poate fi anulată din contul de membru sau apeland la receptie, cu minim 5 zile înainte de terminarea valabilității contractului și cel mai târziu, în ultima zi de valabilitate.
• Cardul de membru se achizitioneaza in prima luna de abonament, este o plata unica, iar accesul in sala Wow Gym se poate face doar in baza cardului de membru prin scanarea acestuia la turnichetii instalati la intrare. Pierderea cardului atrage dupa sine achizitionarea unui nou card.

8. Date personale si Confidentialitate

SL CONCEPT FITNESS colectează datele dvs. personale exclusiv în scopul furnizării produselor și serviciilor SL CONCEPT FITNESS, (cu toate activitățile conexe cum ar fi procesarea comenzii, plată, facturare, etc.) servicii de relații cu clienții și activități de marketing pentru propriile nevoi servicii de relații cu clienții și activități de marketing pentru propriile nevoi. Conform legislației în vigoare, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor personale colectate de către noi. Pentru exercitarea acestor drepturi, puteți adresa prin email o cerere la adresa info@wowgym.ro. Datele dvs. personale sunt folosite exclusiv în scopurile de mai sus și nu pot fi vândute sau închiriate unor terțe părți. În acest context, SL CONCEPT FITNESS poate transfera aceste date la terțe firme pentru realizarea scopurilor mai sus menționate cum ar fi: procesatorul de plăți, serviciile de livrare sau firme de marketing sau analiză a traficului. Aceste firme au obligația să folosească acestea date în siguranța și exclusiv pentru scopurile precizate de către SL CONCEPT FITNESS. Când accesați SL CONCEPT FITNESS sau atunci cand va creați un cont vă putem cere numele, prenumele și/sau adresa de email. De asemenea, vă putem cere în mod opțional și alte date personale – cum ar fi data nasterii, inaltime, greutate, tip activitate fizica pentru a vă putea trimite informație personalizată, cum ar fi exerciții fizice sau necesarul caloric estimat.

9. Forta majora SL CONCEPT FITNESS, parternerii sau utilizatorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in executarea obligatiilor contractuale sau in continutul furnizat pe site-ul nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa SL CONCEPT FITNESS. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la SL CONCEPT FITNESS, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele SL CONCEPT FITNESS, erorile de operare, greva etc.

10. Alte dispoziții

A. Newsletter

SL CONCEPT FITNESS nu trimite comunicari comerciale nesolicitate, in conformitate cu legislatia romana in vigoare. SL CONCEPT FITNESS isi rezerva dreptul de a trimite mesaje comerciale referitoare la activitatile sale si ale partenerilor sai catre adresele de email cu care v-ati inscris pentru a avea acces la serviciile SL CONCEPT FITNESS sau la newsletter-ul SL CONCEPT FITNESS. Aceste vor fi identificate in mod clar ca provenind de la SL CONCEPT FITNESS si vor avea posibilitate de desubscriere gratuita.

B. Legături către alte site-uri

SL CONCEPT FITNESS nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

C. Schimbari ale site-ului sau aplicației

SL CONCEPT FITNESS isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, SL CONCEPT FITNESS isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

D. Contul dvs.

Inregistrarea pe site-ul SL CONCEPT FITNESS este gratuita. Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul site-ului este permisa doar utilizatorilor inregistrati, accesul fiind protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. SL CONCEPT FITNESS nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje prin posta electronica sau telefon. Va sfatuim sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. In ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, SL CONCEPT FITNESS nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs.risc. Dacă vă deschideți un cont prin Facebook Login, SL CONCEPT FITNESS va avea acces la numărul de identificare de la Facebook, numele și prenumele, vârsta, sexul și imaginea contului.

Sunteti de acord că informațiile despre cont pe care ni le-ați furnizat sunt adevărate. Nu puteți transfera, distribui informații sau parole cu nimeni. Puteți crea doar un cont pe persoană. De asemenea, sunteți de acord că veți lua toate măsurile necesare pentru a vă proteja contul și informațiile personale. Va sugerăm să nu folositi computere publice sau retele de WiFi nesecurizate și să nu păstrăti niciodată informații de conectare și parole pe browserul web al altor programe.

SL CONCEPT FITNESS NU ESTE RESPONSABILĂ IN NICIO CIRCUMSTANȚĂ PENTRU DAUNE REZULTATE DIN UTILIZAREA SITE-ULUI SAU FURNIZAREA DE CATRE DUMNEAVOASTRĂ A INFORMAȚIILOR CATRE TERȚI.

E. Informațiile dvs.

Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. sau compania dvs. catre SL CONCEPT FITNESS va fi folosita doar in concordanta cu prezentii termeni, daca doriti sa cumparati serviciile oferite. Sunteti singurul responsabil cu privire la prezentarea informatiilor intreun mod corect si complet, ca si cu pastrerea acuratetii informatiilor in cadrul SL CONCEPT FITNESS.

11. Modificarea termenilor

SL CONCEPT FITNESS isi rezerva dreptul sa schimbe termenii fara indeplinirea unor alte formalitati. Atunci cand acesti termeni se vor modifica, SL CONCEPT FITNESS va notifica prin intermediul emailului sau printr-un mesaj in contul dvs. de utilizator al SL CONCEPT FITNESS si prin publicarea in prima pagina a siteului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site și/sau folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii linkului privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.

12. Rezolvarea problemelor

Daca aveti probleme legate de o comanda care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati puteti lua legatura pentru o consiliere interna gratuita la adresa info@wowgym.ro. De asemenea, Comisia Europeană puna la dispozitie o platformă SOL pentru rezolvarea alternativa a disputelor cu privire la rezolvarea în afara instanțelor judecătorești a problemelor legate de contracte la distanță Platforma SOL este disponibilă la http://ec.europa.eu/consumers/odr/ .

13. Litigii

Orice litigiu care poate apărea în legătură cu prezentul website www.wowgym.ro va fi rezolvat de Părţi pe cale amiabilă.
În cazul în care un litigiu nu poate fi rezolvat pe cale amiabilă, Părţile se pot adresa instanţelor de judecată române competente din Mun. Bucureşti, conform legii.

14. Legea aplicabila

Termenii si Conditiile sunt disponibile in limba romana si engleza, Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentii termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare.

Contact

Dacă aveți întrebări, reclamații sau aveți nevoie de informații suplimentare despre acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de email: info@wowgym.ro sau să completați formularul de contact pe care îl puteți găsi pe site-ul www.wowgym.ro.
Vom face tot posibilul să răspundem solicitării dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil

Scroll to Top